Gellybal www.PELICAN.be

De Lilse Bergen
Gellyball is de kindvriendelijke versie van paintball en kan al gespeeld worden vanaf 8 jaar. Gellyballs zijn microkristallen die, als je ze in water onderdompelt gedurende een twee tot drie uren, tot 300 keer hun volume absorberen en zo heel zachte bolletjes gaan vormen. Wordt je geraakt door een balletje? Geen probleem, het laat geen verfspatten na en het doet ook geen pijn of je krijgt er geen blauwe plekken van. Gellyball is echt bedoeld voor de fun, om samen als gezin of met meerdere gezinnen te spelen. Ga de uitdaging aan en ontdek samen met je vrienden of familie onze waterpistolen 2.0!

Er dienen minstens 8 betalende deelnemers te zijn voor Gellyball.

Gellybal kan gecombineerd worden met de andere toppers van PELICAN (aquaroller, katapult, step, longboard, megasup, skimboard, infatable multisportveld, rodeosurf ...)
Check www.pelican.be voor de mogelijkheden.

Dit event is standaard inclusief inkom domein. Op vertoon van onze voucher heb je gratis toegang tot het domein De Lilse Bergen/De Nekker. Dat betekent dat je voor of na de activiteit nog gezellig kunt picknicken op het prachtige strand of helemaal vrij de (water)speeltuin kunnen ontdekken!

Locatie

De Lilse Bergen
Strandweg 8 , 2275 Gierle (Lille)

Prijs

  • Basistarief 25

Contact

Organisatie

Pelican
Naar top