Aquapark Birthday of Bachelorparty (1u) www.PELICAN.be

De Lilse Bergen
Leef je helemaal uit met jouw vrienden in onze gigantische waterspeeltuin. Coolste birthday/bachelor party ever!
1u aquapark (tijdens publieke openingsuren/ Let op! dit is geen privé sessie met uw groep alleen)

Standaard: inclusief inkom domein (twv 4/5 euro) en surprise voor jarige en bachelor!

Optioneel: huur wetsuit (2,5 euro) / ter plaatse te betalen.

Bij aankomst krijgen alle deelnemers een zwemvest en een wetsuit (indien gewenst). Vervolgens geeft onze redder een korte briefing waarna de deelnemers zich gedurende 1u vrij mogen uitleven op het aquapark. Jump, slide, Climb, Fly,… Are you ready for the madness? Na afloop krijgt de jarige nog een cadeau van het Pelican team!
Dit is event is standaard inclusief inkom domein. Op vertoon van onze voucher heb je gratis toegang tot het domein De Lilse Bergen. Dat betekent dat je voor of na de activiteit nog gezellig kunt picknicken op het prachtige strand of helemaal vrij de (water)speeltuin kunt ontdekken!

Let op! Dit is geen privé sessie. Tijdens uw sessie kunnen andere personen aanwezig zijn op het aquapark. Er kunnen gelijktijdig 50 deelnemers op het park (zowel volwassenen als kinderen zijn toegelaten). Wil je graag een privé sessie op het aquapark met uw groep alleen? Kies dan voor onze Aquapark Private Session (minimum prijs voor 1u privésessie met 30 deelnemers = 390 euro incl. inkom domein). Meer info > www.pelican.be.

Locatie

De Lilse Bergen
Strandweg 8 , 2275 Gierle (Lille)

Prijs

  • Basistarief 12

Organisatie

Pelican
Naar top