Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.
SINDS 2017 EEN NIEUWE LOCATIE IN DE LILSE BERGEN!!
Windsurf- en SUP school Pelican School in De Lilse Bergen is gelegen aan het nieuwe surfstrand in het domein van De Lilse Bergen te Lille.

In de nabijgelegen sanitaire blok 6 kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen (douche, wc). Omkleden kan je in onze container aan het surfstrand. In cafetaria De Specht aan het grote strand kan je tijdens de middag of na de activiteit een drankje of snack nuttigen en gezellig napraten over de belevenissen op het water.

Op deze locatie beschikken wij over:

een ingerichte container op het strand die dient als kleedkamer en opbergruimte voor ons materiaal
10 windsurfboards en tuigjes
10 SUP boards voor jongeren
12 inflatable SUP boards voor volwassenen
1 inflatable MegaSUP (5m/ met 10 tegelijk)
1 motorboot om de veiligheid van de cursisten te garanderen.
het eerste inflatable aquapark van de Provincie Antwerpen (www.pelicanaquapark.be)

Windsurfen is een watersport waarbij men zich rechtstaand op een surfplank met een zeil voortbeweegt.

Het windsurfmateriaal heeft de laatste jaren een ware revolutie meegemaakt waardoor het veel toegankelijker is geworden voor beginners. De moderne windsurfboards zijn zeer breed en kort waardoor men reeds na enkele uren de basistechnieken onder de knie heeft.

Wie nog nooit gewindsurft heeft, kan in onze school de basistechnieken leren via een introductieles. Wanneer men na enkele introductielessen zelfstandig kan varen, kan men deelnemen aan onze vervolglessen op zaterdagmiddag of kan men materiaal huren tijdens één van onze huursessies. Wie zeer snel vorderingen wil maken, kan best kiezen voor een privéles.

Op onze website kan je alle informatie terugvinden over de lessen. Ben je van plan om meerdere lessen te volgen? Bekijk dan zeker onze promopakketten!

In onze kampen voorzien wij een uniek programma op en rond het water wanneer de wind ons in de steek zou laten.

Locatie

De Lilse Bergen
Strandweg 8 , 2275 Gierle (Lille)

Prijs

  • Basistarief 40

Reserveer

Organisatie

Pelican
Naar top