Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.
SINDS 2017 EEN NIEUWE LOCATIE IN DE LILSE BERGEN!!
Windsurf- en SUP school Pelican School in De Lilse Bergen is gelegen aan het nieuwe surfstrand in het domein van De Lilse Bergen te Lille.

In de nabijgelegen sanitaire blok 6 kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen (douche, wc). Omkleden kan je in onze container aan het surfstrand. In cafetaria De Specht aan het grote strand kan je tijdens de middag of na de activiteit een drankje of snack nuttigen en gezellig napraten over de belevenissen op het water.

Op deze locatie beschikken wij over:

een ingerichte container op het strand die dient als kleedkamer en opbergruimte voor ons materiaal
10 windsurfboards en tuigjes
10 SUP boards voor jongeren
12 inflatable SUP boards voor volwassenen
1 inflatable MegaSUP (5m/ met 10 tegelijk)
1 motorboot om de veiligheid van de cursisten te garanderen.
het eerste inflatable aquapark van de Provincie Antwerpen (www.pelicanaquapark.be)

Suppen, oftewel Stand Up Paddling (SUP), is een watersport waarbij je jezelf rechtstaand op een board met een peddel gaat voortbewegen. SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport.

Naast het normale suppen op vlakwater, wildwater of op zee kan je nog veel meer met een SUPboard doen. Zo worden er ook Yoga en Pilates lessen gegeven op SUP-boards of kan je een wedstrijd SUP-polo spelen met daarvoor speciaal ontwikkelde materialen. Wil je liever met vrienden of familie op één groot board suppen, dan kan je één van onze Mega SUP boarden (5m/tot 10 personen op 1 board) huren voor een tochtje.

Geniet van de natuur terwijl je je spieren traint!

SUP kan je leren tijdens één van onze introductielessen. Dan leer je in een klein groepje de juiste peddeltechnieken en krijg je een korte initiatie in SUP polo en/of SUP pilates. Wanneer je na een introductieles de smaak te pakken hebt, kan je je inschrijven voor onze les SUP Yoga of kan je materiaal huren tijdens één van onze huursessies.

In onze kampen voorzien wij een uniek programma op en rond het water wanneer de wind ons in de steek zou laten.

Locatie

De Lilse Bergen
Strandweg 6 , 2275 Gierle (Lille)

Prijs

  • Basistarief 35

Reserveer

Organisatie

Pelican
Naar top