• maandag 3 juli 2023 9.30 uur tot vrijdag 7 juli 2023 16 uur
  • maandag 10 juli 2023 9.30 uur tot vrijdag 14 juli 2023 16 uur
  • maandag 17 juli 2023 9.30 uur tot vrijdag 21 juli 2023 16 uur
  • maandag 24 juli 2023 9.30 uur tot vrijdag 28 juli 2023 16 uur
  • maandag 31 juli 2023 9.30 uur tot vrijdag 4 augustus 2023 16 uur
Leer Windsurfen (Zeilen), Suppen, Skimboarden, BMX’en, Longboarden, Stuntsteppen en ontdek onze exclusieve Outdoor & Water Games!
Ben jij een echte waterrat en wil je graag spelenderwijs kennismaken met de leukste watersporten en watergames? Dan is dit helemaal jouw ding! Je krijgt een initiatie in windsurfen, suppen, skimboarden (en zeilen). Hou je van uitdagende Urban Sports? Top, je gaat namelijk ook longboarden, steppen en bmx’en. Daarnaast kan je je helemaal uitleven op onze gigantische opblaasbare attracties en ontdek je onze unieke watergames. Wat dacht je van tochtje op een surfboard van 5m lang met heel de groep of loop je liever over het water tijdens Aquaroller fun?
(De Lilse Bergen) Een bezoekje aan ons opblaasbaar Aquapark staat uiteraard ook op het programma!
(De Nekker) Een sessie op onze opblaasbare Katapult staat uiteraard ook op het programma. Zo kan je jouw vrienden hoog in de lucht laten vliegen.

Alsof dit nog niet genoeg is, speel je ook nog een wedstrijdje gellyball, dit is de kindvriendelijke versie van paintbal!

De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd.

Ga verder naar het boekingsformulier om de beschikbare weken te bekijken. (klik op BOEK NU)

Bekijk hieronder in detail het volledige programma voor dit kamp. (ga naar ‘Activiteiten’)
Je krijgt korte initiaties in verschillende watersporten van een gekwalificeerde monitor:

– Windsurfen
– Suppen
- zeilen
– SUP polo
– Skimboarden

Met ons team van leerkrachten L.O. hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water, om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hieronder een overzicht van enkele watergames die zeker aan bod komen tijdens dit kamp:

Aquapark
Leef je helemaal uit op onze opblaasbare toestellen in het water. In De Lilse Bergen beschikken we over een volledig opblaasbaar aquapark, Pelican Aquapark. Jump, Fly, Slide… Go wild!

Mega SUP
Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter… heb je dat al ooit gezien? Je maakt met je hele groep een tocht op de vijver, waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om het megasurfboard vooruit te krijgen.

BMX
Fietsen kunnen we allemaal. Maar ben jij klaar om te pumpen en jumpen met onze coole Freestyle BMX’en? We maken een tochtje op ons uitdagend parcours en leren je enkele vette tricks die je nog niet kent.

Cube Play
Een grote opblaasbare kubus van 3 meter hoog. Werk samen met je vriendjes om het gezamenlijke doel te bereiken: de kubus laten kantelen! Bepaal je tactiek en ga in de kubus staan. Nu leun je op hetzelfde moment naar één kant en springen maar. Een hilarisch, maar leerrijk duel!

Gellyball
Dè nieuwste revelatie binnen de schietspelen. Het is de kindvriendelijke versie van paintball en kan al gespeeld worden vanaf 6 jaar. Gellyballs zijn microkristallen die, als je ze in water onderdompelt, heel zachte, biologisch afbreekbare, waterbolletjes gaan vormen. Fun verzekerd!


Inflatable Multisport
Een groot opblaasbaar volleybalveld van maar liefst 14 m lang en 6 m breed wordt in het ondiepe water gelegd. Let the games begin!

Step
Steppen is tegenwoordig geen onbekende sport meer voor de meeste kinderen. Met onze professionele ‘Chilli’ stuntsteps, gaan we nog net een stapje verder en proberen we je enkele leuke tricks aan te leren. Ready to go crazy?

Aquaroller
I can walk on water, just to be with you. Met onze aquaroller kan je over het water lopen en rollen. Een leuk zicht en een geweldige activiteit om aan deel te nemen.

Katapult
In De Nekker beschikken we over een gigantische opblaasbare katapult in het water. Leg je op de blob en laat je door één of meerdere vrienden in de lucht katapulteren. Leuke foto’s en veel fun gegarandeerd!

Ganzenbord
Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams voer je verschillende opdrachten uit in en rond het water. Wie geraakt er als eerste aan de finish? Een echte topper!

Balance Games
Je krijgt verschillende opdrachten op een surfboard (alleen, per twee en in kleine teams) waarbij je moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?

Water Cluedo
Er is een moord gebeurd op het domein! Wie is de moordenaar? Waar gebeurde het, en met welk moordwapen? Om de moord op te lossen moet jij met jouw team op de vijver op zoek naar aanwijzingen. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking.

SUP estafettes
In kleine teams moet je verschillende estafette-opdrachten uitvoeren met je surfboard rond een boei in het water. Zo verbeter je op een originele manier jouw SUP-technieken!

Supatlon
Een parcours waarbij je moet lopen, zwemmen en suppen. Breek alle records en word de nieuwe Pelican King!

SUP Polo
SUP polo is een mix van SUP, water polo en lacrosse. Staand op een sup-board probeer je de bal met een speciale peddel in de goal van de tegenpartij te schieten, en dit zonder in het water te vallen. Ontdek zelf deze nieuwe sport voor watersportfanaten.

Slammer Contest
Probeer je tegenstander in het water te slaan door gebruik te maken van de exclusieve Pelican Slammer 3000x. Prepare for the battle!

Puzzel Challenge
Er moet een puzzel worden opgelost op een groot opblaasbaar eiland midden in het water. Om de puzzelstukken daar te krijgen moet je telkens een hindernissenparcours volgen op het water. Zo moet je o.a. over een superlange waterloopbrug geraken zonder in het water te vallen. Ga jij de uitdaging aan?

Water Slide
We lieten onze eigen slidebaan ontwerpen. En glijden maar… Fun verzekerd!

Skimboard
Skimboarden is tegenwoordig een erg populaire sport onder de watersporters. En dat is ook niet zo gek want welke watersporter wilt er nu niet over een dun laagje water glijden met hoge snelheid? We lieten onze eigen skimboardpool van 25 meter ontwerpen. Ga jij de uitdaging aan?

Meer info op WWW.PELICAN.BE

De lessen vinden plaats van 9.30 tot 16.00u. Er is gratis voorbewaking vanaf 8.30u en gratis nabewaking tot 17u.

INBEGREPEN
Materiaal, wetsuit en zwemvest, monitor, inkom domein, verzekering,

Pelican is meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van unieke outdoor sportkampen voor kinderen van 7 tot 16 jaar.

ONZE MONITOREN ZIJN PROFESSIONALS
Bijna al onze monitoren zijn actief in het onderwijs als leerkracht en beschikken dus over een pedagogische achtergrond.
Al onze monitoren volgen daarenboven verplicht een interne opleiding.

ONZE KAMPEN ZIJN VEILIG
Al onze cursisten dragen te allen tijde verplicht een zwemvest wanneer ze op het water gaan.
Geen enkele deelnemer zal het koud hebben aangezien wij voor iedereen lange wetsuits voorzien.
Er is steeds minstens 1 persoon aanwezig met een diploma Redder.
Al onze materialen beschikken over de vereiste veiligheidscertificaten.

DE INHOUD VAN ONZE KAMPEN IS UNIEK
Kinderen willen graag iets bijleren, maar vooral ook veel plezier maken. Het is tenslotte vakantie! Daarom hebben wij met ons team van L.O.-leerkrachten een reeks superleuke water- en outdoorgames ontwikkeld die enkel bij Pelican te vinden zijn. Wij willen dat alle deelnemers het gevoel hebben dat zij op reis zijn en ze de tijd van hun leven bezorgen!

ONZE KAMPEN ZIJN PRAKTISCH EN TRANSPARANT
Een week voor aanvang van het kamp ontvangt elke deelnemer een voucher met alle praktische info.
Op de webpagina van het kamp kan je het volledige programma terugvinden.
Tijdens elk kamp worden er foto’s genomen die binnen de week op onze Facebook-pagina verschijnen. Je kan alvast onze pagina leuk vinden zodat je op de hoogte blijft! https://www.facebook.com/PelicanBe/
https://www.instagram.com/PelicanBe/
Of
in onze nieuwsbrieven: aanmelden via www.pelican.be

Locatie

De Lilse Bergen
Strandweg 6 , 2275 Gierle (Lille)

Prijs

  • Basistarief 199

Reserveer

Leeftijd

vanaf 10 tot 15 jaar

Organisatie

Pelican
Naar top