Camping Siesta

Ons park ligt met zijn 7ha en 180 zeer ruime plaatsen verscholen tussen het groen van de bossen midden in de Belgische Kempen. Het park ligt in de buurt van de gemeenten Lille en Malle. Ook Antwerpen en Turnhout liggen op korte afstand. Het recreatiepark is als charme park ingericht, waarbij de natuur, de rust en de ruimte centraal staan.

Voor gezelligheid en ontspanning kunt u terecht bij de actieve vereniging op het park. Deze vereniging bestaat inmiddels 45 jaar. Vanuit de eigen kantine worden veel activiteiten georganiseerd, zoals petanque, BBQ en feestavonden.

Bovendien is recreatiepark Siesta lid van de organisatie Kempen Campings die bestaat uit maar liefst 38 campings. Die zorgen samen voor leuke activiteiten in Lille en omgeving.  Ook wel "het land van de buitenpretjes" of "het land van plezant" genoemd. Of laat u verleidden door de Acht Zaligheden Route voor fietsers die de ongerepte Kempense natuur willen verkennen? Recreatiepark Siesta is met andere woorden de perfecte plek om je batterij weer helemaal op te laden: midden in de natuur met genoeg leuke uitstapjes in de buurt en voldoende vertier op het Park!

Adres

Adres
Bersegembaan 36 , 2275 Lille
Tel.
03 311 62 36
info@caravanparksiesta.be
Website
www.caravanparksiesta.be