VDV consultants BV

VDV consultants is een gespecialiseerd accountantskantoor gevestigd in het centrum van Antwerpen, Hove en Poederlee dat zich uitsluitend richt tot ondernemers en vrije beroepen.

Wij adviseren en ondersteunen u, zodanig dat u zich kunt concentreren op uw bedrijvigheid of uitbouw van uw vermogen.

VDV consultants biedt KMO’s, vrije beroepen en zelfstandige managers een geïntegreerde service die onder meer volgende diensten omvat:

- Accountancy;

- Boekhouding;

- Fiscaal advies, begeleiding, en bijstand;

- Algemeen advies;

- Waardebepaling.

Als ondernemer staat u, uw klanten en aandeelhouders op de eerste plaats. Maar toch stelt u vaak vast dat u steeds meer energie steekt in het tegemoet komen aan snel evoluerende administratieve, boekhoudkundige, fiscale en juridische formaliteiten.

VDV consultants kan door haar kennis en ervaring u bijstaan bij het vervullen van deze formaliteiten. Wij combineren uitstekende financiële en administratieve vaardigheden met uitgebreide ervaring bij tal van ondernemingen, private stichtingen, non-profitorganisaties en professionele zelfstandigen.

Dankzij onze kennis van de vigerende wetgeving, kunnen wij voor een persoonlijke invulling van uw fiscale, juridische, boekhoudkundige, administratieve en financiële behoeften zorgen.

Kortom: wij dragen ertoe bij dat u zich kan focussen op uw “core business”.

VDV consultants met zijn toegewijde professionals met grote technische bagage en kennis, levert u snel en accuraat advies op maat. Samen met u streven wij ernaar dat uw onderneming de voortdurende veranderingen in het ondernemersklimaat vlot kan opvangen.

Uw bedrijfsnoden op het voorplan en niet deze van uw accountant.

Onze cliëntgerichte aanpak houdt onder meer het volgende in:

- Een grondige analyse van uw specifiek bedrijfsprofiel. Elke organisatie heeft immers zijn eigenheid.

- De selectie van medewerkers en specialisten die uw noden kunnen opvangen. Dit kunnen accountants of belastingconsulenten, controllers, administratieve medewerkers zijn.

- Onze persoonlijke aanpak waardoor u in direct contact staat met de vennoot en/of dossierbeheerder.

- VDV consultants zorgt voor een snelle, flexibele en efficiënte dienstverlening. Het voortdurend streven naar kwaliteit en de motivatie van onze specialisten om de financiële stabiliteit van uw onderneming mee te ondersteunen, geven een extra toegevoegde waarde aan uw samenwerking met VDV consultants.

Adres

Adres
Gustaaf C. De Bruynestraat 15 , 2275 Poederlee
kris.diels@vdvconsultants.be
Website
www.vdvconsultants.be