Schoonheidsinstituut La Belle

Welkom bij Schoonheidsinstituut La Belle, waar de harmonie tussen innerlijke rust en uiterlijke schoonheid tot leven komt onder leiding van Isabelle.

Onze visie is eenvoudig maar krachtig: wij streven naar een omgeving waar schoonheid gedijt, zowel van binnen als van buiten. Bij La Belle draait het niet alleen om uiterlijke verzorging, maar ook om het koesteren van jouw innerlijke welzijn.

Onze diensten zijn ontworpen om te schitteren, ongeacht je leeftijd. Of je nu 16 bent en je eerste stappen zet in de wereld van zelfverzorging, of op zoek bent naar een verfijnde behandeling om je jeugdige gloed te behouden, bij Schoonheidsinstituut La Belle ben je aan het juiste adres.

Ontdek onze uitgebreide selectie behandelingen, waaronder gelaatsverzorging, pedicure, manicure, biab, lashlift, oogverzorging en epilatie. Elk aspect van onze diensten is doordrenkt van toewijding en expertise, zodat je je mooi en zelfverzekerd voelt van binnen en van buiten.

Bij Schoonheidsinstituut La Belle werken we met hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt. Daarom vertrouwen we op de bekroonde producten van Comfort Zone, die worden geprezen om hun effectiviteit en natuurlijke ingrediƫnten.

Stap binnen bij Schoonheidsinstituut La Belle en laat ons je begeleiden op een reis van ontspanning, verjonging en natuurlijke schoonheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen stralen als nooit tevoren.

Adres

Adres
Wagemansstraat 58 , 2275 Wechelderzande
Tel.
0472 62 50 97
info@schoonheidsinstituutlabelle.be
Website
www.schoonheidsinstituutlabelle.be
Ondernemingsnummer
BE0506990789