DNCS - Multifunctionele security installaties voor bedrijven

DNCS is specialist in geïntegreerde security installaties en netwerkinfrastructuur voor bedrijven.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor advies en/of installatie.

  • Met digitale toegangscontrole heb je de totale controle over de toegankelijkheid van je bedrijf, want je bepaalt zelf heel eenvoudig wie tot welke locaties toegang heeft. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met tijdsregistratie.
  • Door intelligente camera oplossingen vermindert de werklast in je bedrijf én bespaar je kosten. Dankzij intelligente camerabewaking kun je automatisch mensen, objecten en voertuigen detecteren. En dat betekent dat je geen werknemer meer hoeft in te schakelen om voortdurend beelden te bekijken en analyseren. Zo bespaar je dus tijd en geld, én speel je kort op de bal.
  • Je hebt hard gewerkt om je eigen zaak te verwerven. Te hard om ongewenste bezoekers met je bezittingen en knowhow aan de haal te laten gaan. En te hard om een brand je eigendom te laten verwoesten of je personeel in gevaar te brengen. De oplossing? Onze inbraakbeveiliging- en branddetectiesystemen.
  • Een stabiele en veilig bekabelde netwerk infrastructuur is van cruciaal belang voor je onderneming, zowel strategisch als operationeel. Het zorgt voor een veilige, betrouwbare en snelle uitwisseling van data en informatie, en heeft dus een grote impact op je bedrijfsprocessen.
  • Een stabiel en veilig wifinetwerk speelt een essentiële rol in de goede werking van je bedrijf. Want een netwerk dat voortdurend offline gaat, kost geld, is een bron van frustratie én heeft een negatieve impact op de arbeidsvreugde.

Door de uitgebreide ervaring en kennis van ons DNCS-team en doordat we enkel werken met A-merk producten, slagen we erin om een duurzame relatie aan te gaan met onze klanten. Het klantenbestand van DNCS is heel divers: industriële bedrijven, ambitieuze KMO’s, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, retailketens en ook overheden.

Gepassioneerd door IT en de mogelijkheden die ontstonden door de opkomst van de IP-technologie, richtte Gust Dierckx in 2007 DNCS op. Sinds 2019 deelt Gust de dagelijkse leiding met algemeen directeur Pieter Hermans. 

Adres

Adres
Beersebaan 120 / Unit 2 , 2275 Gierle
Tel.
014 71 81 56
info@dncs.be
Website
www.dncs.be
Ondernemingsnummer
BE0889.657.670