IZEN Energy Systems NV

WIE WE ZIJN

IZEN heeft al meer dan 35 jaar ervaring in zonnetechnologieën. Onze jarenlange ervaring maakt dat je kiest voor technische knowhow en een kwalitatieve uitvoering. Met de installatie van zonnepanelen door IZEN ben je zeker dat je de beste kwaliteit koopt tegen de scherpste prijs op de markt. Wij installeren ook thuisbatterijen, laadpalen, warmtepompen, zonneboilers, ... en dit voor klein en groot.

IZEN onderneemt vanuit een duurzame visie. Aan deze visie hangen ook een aantal waarden vast, namelijk: kwaliteit, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, enthousiasme, bescheidenheid en duurzaamheid! 

Samen met ons team van 170 medewerkers en partners zoals Belfius Bank & Verzekeringen en Eneco, maken we al ruim 30 jaar hernieuwbare energie, beschikbaar voor iedereen. Jaarlijks installeren we meer dan 4000 zonne-installaties, zonneboilers en warmtepompen en dit voor zowel toepassingen thuis als voor bedrijven. IZEN is ISO-gecertificeerd en al onze installateurs hebben het RESCert-bekwaamheidscertificaat.

Wil je energie uit je job halen?

Bij IZEN halen we onze 'drive' voor de toekomst uit 100% hernieuwbare energie. Droom jij er ook van om een steentje bij te dragen aan een groenere wereld? Bekijk dan zeker onze vacatures en wie weet mogen wij je binnenkort verwelkomen in ons team!

Adres

Adres
Hoeksken 56 , 2275 Lille
Tel.
014 55 83 19
info@izen.be
Website
www.IZEN.eu
Ondernemingsnummer
BE 0461.969.032