De Lilse Bergen

De Lilse Bergen is een kei tof recreatiedomein met een grote zwemvijver en een 4-sterren camping.

De enorme speeltuin met veelkleurige speeltuigen, deels op het strand, gedeeltelijk in het water en deels verborgen onder dennenbomen, is een heus speelparadijs! Het water is ondiep zodat de kinderen veilig kunnen ravotten!

Ook de allerkleinsten beleven een onvergetelijke dag in De Lilse Bergen! Speciaal voor hen is er de peuterzone met veilige speeltuigen op maat van peuters en kleuters.

Zwemvijver, strand, ligweides, trampoline, minigolf, gocarts, waterfietsen, kayaks, mini-auto's, ...

De camping De Lilse Bergen is ideaal voor uw vakantie!  U kunt een mooie plaats nemen tussen de bomen.  Alle plaatsen zijn 100m² en hebben elektriciteitsaansluiting.  Ook kampeerauto’s zijn meer dan welkom op De Lilse Bergen.  Hiervoor werden speciale plaatsen aangelegd met verharde ondergrond, 36m² of 100m² groot. Verder zijn er nog stacaravans, watertenten, boomhut, tipi’s, safaritent en kampeerhutten te huur.  De sanitaire gebouwen op de camping worden goed onderhouden en alles is voorzien: warme douches, babyruimtes, voorzieningen voor mindervaliden, wasmachines en droogkasten.

De Lilse Bergen laat u genieten van rust en de mooie omgeving.  We beloven u een ontspannend en aangenaam verblijf!

Door onze uitgebreide infrastructuur kunnen schoolgroepen en bedrijven kiezen uit een heel gamma activiteiten.  De avonturiers kunnen zich uitleven op de klimmuur, het junior, laag en hoog touwenparcours, …  Onze professionele begeleiders zorgen dat alles veilig en in goede orde verloopt.

Kom gerust eens langs en overtuig uzelf: bij ons verveelt u zich niet!

Adres

Adres
Strandweg 6 , 2275 Gierle (Lille)
Tel.
014 55 79 01
info@lilsebergen.be
Website
www.delilsebergen.be

Sociaal netwerk