Buitenschoolse kinderopvang

Landelijke Kinderopvang bundelt samen met KVLV, Landelijke Thuiszorg, Puuur en Oziki hun krachten en kiezen voor een nieuw sterk merk: Ferm.

Ferm Kinderopvang heeft meer dan 100 opvanglocaties in Vlaanderen. Ferm Kinderopvang Lille beheert er hier vier van. De opvang gebeurt in samenwerking met het gemeentebestuur en de scholen. Ferm Kinderopvang is door Kind en Gezin erkend als Initiatief Buitenschoolse Opvang.

Locaties

In elke deelgemeente is er één opvanglocatie. Kinderen uit het kleuter- en lageronderwijs, die wonen of naar school gaan in Lille kunnen er terecht.

Opvanglocaties:

  • Lille: De toverbol, Gierlebaan 26, 014 88 21 99
  • Gierle: Min & Max, Brulens 34, 014 55 38 70
  • Poederlee: De Mollies, Dorp 17, 014 88 27 50
  • Wechelderzande: Krakkebol, Kerkepad 25, 03 309 93 11

Ouders brengen de kinderen naar de opvanglocatie die het dichtst bij de school ligt. De verplaatsing van en naar de school wordt geregeld door Ferm Kinderopvang Lille.

Inschrijven

Je kind moet vooraf ingeschreven worden. Kinderen die niet zijn ingeschreven, zijn niet verzekerd en kunnen ook geen gebruik maken van de opvang. Je kan jouw dossier in orde maken na afspraak op maandagavond van 18 tot 19.30u en donderdag van 9 tot 11u. 

Contactgegevens

Ferm Kinderopvang Lille
Rechtestraat 44
2275 Lille
tel: 014 63 15 25   

bko.lille@samenferm.be 

www.samenferm.be

verantwoordelijke kinderopvang

  • Griet Mateusen 
  • Robine Wijffels

We vragen ouders zoveel mogelijk ons te mailen via bko.lille@samenferm.be of voor administratieve zaken: adm.bko.lille@samenferm.be

Voor dringende zaken kan je een afspraak maken via de kinderbegeleidsters. De locaties buitenschoolse opvang zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 7 uur en 18 uur. Op de momenten dat de locatie gesloten is, is het antwoordapparaat ingeschakeld.