Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

Praktisch

Jeugddienst

Geopend op afspraak

Rechtestraat 44
2275 Lille
jeugd op facebook


tel. 014 88 98 28
vrijetijdsdienst@lille.be

Openingstijden

ma 8.30-12u 13-16u 17-20u 
di 8.30-12u    
wo 8.30-12u 13-16u  
do 8.30-12u    
vr 8.30-12u    

Sluitingsdagen

Buitenspeeldag 2021

buitenspeeldag

Vandaag, woensdag 21 april 2021, spelen we buiten!

Vind hier onze challenges! Doe je mee? Win leuke prijzen!

Ga onze uitdagingen aan en WIN! Hieronder vind je alle challenges! Maak van jezelf een filmpje of enkele foto's terwijl je een uitdaging probeert tot een goed einde te brengen. Je kan uiteraard ook meerdere uitdagingen aangaan. Post je filmpje(s) of foto's op 21 april voor 19 uur op Facebook of Instagram met hashtag #buitenspeeldaglille of mail het naar vrijetijd@lille.be. Per challenge kiezen we één winnaar. De winnaars maken we bekend op vrijdag 23 april. Veel succes! 

Challenge Kindergemeenteraad 1

Challenge Kindergemeenteraad 2

Challenge Animatoren Pretplaneet

Challenge Dienst Vrije Tijd - Jeugd

Challenge Dienst Vrije Tijd

Challenge Onthaal gemeentehuis

Challenge Schepen van Jeugd - Chiel Danckers 

 

Buitenspeeldag Woensdag 21 april 2021

Met de Buitenspeeldag willen we het belang van buitenspelen nog eens extra in de kijker zetten en stimuleren.

De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die enerzijds kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke woonomgeving, en anderzijds ouders stimuleert om kinderen en jongeren buiten te laten spelen en sporten in die onmiddellijke woonomgeving. 

De Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM, Studio 100 TV, de Vlaamse gemeenten en de Vlaamse overheid. De vier televisiezenders gaan op woensdag 21 april in de namiddag op zwart. Je hebt die dag dus geen enkel excuus om binnen te blijven! 

Buitenspeeldag 2021

De Buitenspeeldag in Lille kan niet doorgaan zoals andere jaren omwille van corona. Andere jaren gingen we met z'n allen samen spelen in de Lilse bergen. De gemeente voorzag dan tal van leuke activiteiten en attracties. Jammer genoeg kan dat nu niet doorgaan. Maar we blijven niet bij de pakken zitten. Dit jaar pakken we het anders aan. Doe je mee?

Ga de challenges aan en win leuke prijzen!

Ga op woensdag 21 april om 12 uur naar de Facebookpagina van onze jeugddienst via www.facebook.com/jeugddienstlille of naar www.lille.be/buitenspeeldag. Je zal hier verschillende filmpjes terugvinden waarin we jou uitdagen!

Hoe deelnemen?

Maak van jezelf een filmpje of enkele foto's terwijl je een uitdaging probeert tot een goed einde te brengen. Je kan uiteraard ook meerdere uitdagingen aangaan. Post je filmpje(s) of foto's op 21 april voor 19 uur op Facebook of Instagram met hashtag #buitenspeeldaglille of mail het naar vrijetijd@lille.be. Per challenge kiezen we één winnaar. De winnaars maken we bekend op vrijdag 23 april. Veel succes!