Naar inhoud
thuisloket

Praktisch

OCMW

Dagopvang ouderen

Kerkstraat 22
2275 Lille


tel. 0471 09 31 82
gezinszorg.lille@iok.be

Openingstijden

Op afspraak.

Relevante info

Dagopvang ouderen

opvang ouderen

De oude pastorie in Gierle is omgebouwd tot een dagopvangcentrum voor zorgbehoevende inwoners van Lille en omgeving. De bezoekers van de dagopvang kunnen rekenen op professionele zorg en een leuke tijdsbesteding. Samen eten, op uitstap gaan, spelletjes doen...

De meeste mensen komen de hele dag, maar je kan vrij kiezen wanneer je komt en vertrekt. Het gesprek met de mantelzorger bij het brengen en ophalen is ook erg kostbaar. Uiteindelijk nemen de professionele verzorgenden maar een klein stukje van de zorg op zich, het zijn de mantelzorgers die deze dragen.

Niets moet in de dagopvang, maar er mag veel. Er wordt rekening gehouden met de wensen van elke bezoeker. Met een arsenaal aan mogelijkheden spelen de verzorgenden in op de vraag en eigenheid van de bezoekers. Bij voorkeur worden er dingen bovengehaald die mensen verbinden, die ze samen kunnen doen. Elke dag kunnen de bezoekers met hun verhaal terecht in het dagopvangcentrum.

Voor meer informatie kan je terecht bij de lokaal verantwoordelijke van Thuiszorg Kempen op het nummer 0471 09 31 82 of gezinszorg.lille@iok.be.

Contactpersoon:

  • Ilse Hufkens
  • gezinszorg.lille@iok.be
  • bereikbaar op het nummer 0471 09 31 82
  • van maandag tot vrijdag van 8 tot 16 uur uitgezonderd de woensdagnamiddag.