Cultuurkalender 2023-2024

We bundelden ons culturele aanbod opnieuw in een mooie cultuurkalender. Geniet van jouw culturele jaar!

Koop hier je ticket!

  • kies de voorstelling(en) waar je een ticket voor wil kopen
  • vul je contactgegevens in (vergeet zeker niet je telefoon nummer en/of mailadres in te vullen)
  • bevestig je aankoop
  • betaal online je tickets
  • druk je tickets af en neem ze mee naar de voorstelling (of toon je ticket via je smartphone)

Betaalde tickets worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, behalve wanneer de voorstelling wordt geannuleerd of uitgesteld. Dit programma is onder voorbehoud. Het programma, locatie en de datum van de voorstellingen kunnen wijzigingen ondergaan.

Voor de lezing 'Kijk op de actualiteit van Europa' van Rob Heirbaut op 23 november en het bezoek aan de Europese instellingen op 30 november kan je nog niet inschrijven. Deze inschrijvingen zullen pas openstaan vanaf november. De info hierrond zal gedeeld worden in de Info Lille van november - december.

Lukt het niet om online kaarten te kopen? Neem dan even contact op met de cultuurdienst via 014 44 82 33 of cultuur@lille.be.

Winactie tickets

Verschillende UiTPAS gemeenten hebben de handen in elkaar geslagen en bieden jou, via UiTPAS-punten, een hoop tickets aan. Check www.uitpaskempen.be/ticketvoordelen om jouw punten om te ruilen voor tickets van bepaalde voorstellingen in onze regio. 

Zelf een suggestie? 

Heb je zelf een suggestie voor onze cultuurkalender? Of wil je graag meehelpen tijdens evenementen van de cultuurkalender? Vul dan onderstaand formulier in!

Geef je suggestie door