Digipunt - elke vrijdag tussen 14 en 17 uur

Een Digipunt is een gastvrije plek waar iedereen welkom is om te leren over computers, tablets en smartphones. Of je nu nog nooit met een computer hebt gewerkt of al wat ervaring hebt, onze vriendelijke begeleiders staan klaar om je te helpen op jouw tempo. 

Elke vrijdag tussen 14 en 17 uur ben je zonder afspraak welkom in ons Digipunt in het oude OCMW-gebouw, Kerkstraat 22. Daar staat een digihelper klaar om te helpen met alles wat met computers en internet te maken heeft. Er zijn computers beschikbaar en er is gratis wifi voor iedereen. 

Met de computer een cv maken of een opleiding volgen, Tax-on-web invullen, met Smartschool werken, videobellen, een premie online aanvragen, met een app een trein- of busticket betalen ... Bij alle digi-problemen wordt hulp geboden.  

Digipunt 

  • elke vrijdag tussen 14 en 17 uur
  • zonder afspraak
  • oude OCMW-gebouw, Kerkstraat 22
  • 014 41 82 18

Ontdek de andere digipunten in je buurt

De Digipunten zijn een initiatief van de lokale besturen van de Regio in Transitie (RiT). Binnen RiT hebben we de handen in elkaar geslagen met subsidies van de overheid om het digitaal zefvertrouwen van onze inwoners te vergroten. Ook in de andere gemeentes van RiT vind je Digipunten waar je welkom bent. 

Ontdek de andere Digipunten in je buurt