Digitaal niet zo handig? Maak kennis met het Digipunt en digi-hulpverlener Kato!

Ken of ben je iemand die bijvoorbeeld moeite heeft met itsme of wil leren betalen met Payconiq? Kom op vrijdag naar het Digipunt of neem contact op met Kato, onze digitale hulpverlener.

Digipunt

Vanaf nu zijn alle inwoners elke vrijdag tussen 14 en 17 uur, zonder afspraak, welkom in ons Digipunt in het oude OCMW-gebouw, Kerkstraat 22. Daar staat een digihelper klaar om te helpen met alles wat met computers en internet te maken heeft. Er zijn computers beschikbaar en er is gratis wifi voor iedereen. 

Met de computer een cv maken of een opleiding volgen, Tax-on-web invullen, met Smartschool werken, videobellen, een premie online aanvragen, met een app een trein- of busticket betalen ... Bij alle digi-problemen wordt hulp geboden.  

Digipunt 

  • elke vrijdag tussen 14 en 17 uur
  • zonder afspraak
  • oude OCMW-gebouw, Kerkstraat 22
  • 014 41 82 18

Digitale hulpverlener

Voortaan kun je ook beroep doen op Kato. Kato is een digitale 'outreacher'. Een hulpverlener die niet wacht tot je naar haar komt, maar zelf actief op zoek gaat naar mensen die hulp nodig hebben. Kato helpt al onze inwoners met digitale vragen. Ken je iemand moeilijk in het digipunt raakt? Zit iemand met een digi-vraag? Bezorg hen dan de contactgegevens van Kato. Of bel Kato met de vraag om contact op te nemen als de hulpbehoevende dit zelf niet durft.

Nog meer over de digitale hulpverlener

verplichte logo's outreacher

Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 om 12.14 uur