Drughulpverlening

Wanneer je worstelt met het gebruik van bepaalde middelen, is hulp zoeken vaak moeilijk. In onze gemeente kan je gratis terecht bij drughulpverlener Zjef Keyenberg. Zjef werkt voor CAW De Kempen en is één dag per week te vinden in het gemeentehuis.

Voor wie?

Iedereen die vragen heeft rond gebruik of verslaving. In de eerste plaats inwoners die zelf gebruiken. Ook familieleden en vrienden kunnen contact opnemen. 

Waarvoor kan je bij onze drughulpverlener terecht?

Voor de hand liggende thema’s zijn drugs en alcohol, maar het kan ook gaan over medicatie, gamen en gokken. Het hoeft niet om een verslaving te gaan. Ook wanneer je vragen hebt bij de manier waarop jij omgaat met bepaalde middelen, ben je welkom voor een gesprek.

Hoe contact opnemen?

Je kan een mailtje sturen via zjef.keyenberg@cawdekempen.be of Zjef contacteren via 0491 90 22 35. Je kan een berichtje sturen, bellen, of whatsappen. Anoniem blijven mag ook.*

Elke vrijdagvoormiddag werkt Zjef in onze gemeente op afspraak. Op andere momenten is hij in Herentals te vinden. Werk je? Op maandag heeft hij enkele avonduren in Herentals.

*Onze drughulpverlener is sowieso gebonden aan beroepsgeheim.  Alles wat er gezegd wordt, is vertrouwelijk.