Huwelijksvoltrekking

De huwelijksvoltrekking vindt vanaf heden plaats in huis Goetschalckx, Rechtestraat 44-48 te Lille. Dit is het gebouw links naast het gemeentehuis. Samen met de getuigen, familie en vrienden, word je daar op het afgesproken uur verwacht. Jullie worden verwelkomd langs de voordeur van het gebouw.

De burgerlijke plechtigheid duurt vijftien tot dertig minuten. In de trouwzaal is een piano aanwezig.  Deze mag gebruikt worden om jullie te begeleiden bij het binnen- of buitengaan. Gelieve ons vooraf te verwittigen dat je hiervan gebruik wil maken. Je dient wel zelf te zorgen voor een pianist.

De trouwer met genodigden verlaten het gebouw langs de parkzijde van het gebouw,  daar heb je meer plaats en is ook veiliger met kinderen.  Bovendien wordt zo de voorkant van het gebouw opnieuw vrijgehouden voor de eventueel volgende trouwer. 

Voor of na de plechtigheid mag je ook in het mooie park rond het gemeentehuis/huis Goetschalckx foto's nemen. 

Ook een kleine receptie houden na het huwelijk in park Goetschalckx is mogelijk. Je dient dit wel op voorhand te reserveren via de dienst burgerzaken of het onthaal. We vragen wel om je dan met de genodigden verder in het park te plaatsen zodat de volgende huwelijken niet gestoord worden. Voor de receptie dien je alle materialen zelf mee te brengen en het afval mee terug te nemen naar huis.

Je kan ook de keuken van huis Goetschalckx huren, meer info hierover vind je hier onder.

Huis Goetschalckx huren

Waar kan je de ceremoniewagens/wagens van genodigden parkeren?

  • vooraan op de vrijgehouden parkeerplaatsen naast de weg links van huis Goetschalckx
  • vooraan op de parking van het gemeentehuis
  • achteraan op de parking van het gemeentehuis (langs Hoeksken)