Maatschappelijk werker B1-B3 gezocht

Bij lokaal bestuur Lille wordt volgende betrekking open verklaard voor opmaak van een werfreserve voor een periode van twee jaar:

Maatschappelijk werker B1-B3

m/v/x – contractueel

Globaal doel van de functie

Als maatschappelijk werker verzeker je het recht op maatschappelijke dienstverlening om mensen in staat te stellen een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid en om te gaan met problemen en verstoringen in hun functioneren binnen hun sociale omgeving en hun noodsituatie op te heffen of te verbeteren. Je stelt daarvoor diagnoses en een hulpverleningsplan op en geeft psychosociale begeleiding aan de cliënt.

Aanwervingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de betrekking moet je minstens 18 jaar oud zijn op de datum van afsluiten van de kandidaturen en beschikken over één van onderstaande diploma’s (ook laatste jaarstudenten  komen in aanmerking mits voorlegging van een studiebewijs en verklaring dat ze binnen 5 maanden zullen deelnemen aan eindexamens);

In het bezit zijn van een bachelordiploma , graduaatsdiploma maatschappelijk werk (binnen 3 jaar bereid zijn een bachelordiploma te behalen),  of een diploma van het hoger onderwijs van het korte type of een diploma van het hoger onderwijs van 1 cyclus, in de richting maatschappelijk assistent of sociale gezondheidszorg;

In het bezit zijn van rijbewijs B;

Slagen in een aanwervingsexamen.

Aanbod

Toekomstige voltijdse job volgens weddeschaal B1-B3, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, een gunstige verlofregeling, flexibele uurregeling en fietsvergoeding.

Voor deze functie wordt relevante beroepservaring van maximum 6 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde. Ervaring vanuit de overheid wordt volledig meegenomen.

Solliciteren

De informatiefolder van deze vacature is te bekomen op de personeelsdienst van het lokaal bestuur op het telefoonnummer 014/44.82.37 of via personeel@lille.be.

Solliciteren doe je bij voorkeur online via onderstaande knop: 

Je kandidatuur indienen

en dit ten laatste op 23 juni 2023.

Gepubliceerd op donderdag 25 mei 2023 om 13.47 uur