Ferm Mamadepot Lille

Denk je duurzaam, budgetvriendelijk en zoek je nog mooie kinderspullen die niet meteen nieuw moeten zijn? Welkom in het Mamadepot!

In het Mamadepot vind je mooie tweedehandsspullen voor kinderen en jongeren van 0 tot 16 jaar: kleding, schoenen, speelgoed (moet werken zonder batterij), kinderboeken, buggy, maxi-cosi, babymaterialen ... allemaal voor een mini-prijs. Het Mamadepot is een buurtpunt waar elkaar ontmoeten en beleven centraal staan.

Mamadepot is gevestigd in het oude OCMW-gebouw in de Kerkstraat (Kerkstraat 22).

Kleding repair

Bij het Mamadepot kan je ook terecht om kledij te laten herstellen. Dit kan elke eerste en derde zaterdag van de maand, tussen 10 en 12 uur. Je brengt één stuk mee dat een vrijwilliger samen met jou gratis herstelt. Denk maar aan het inkorten van een broek, het aannaaien van een knop of het versmallen van een gordijn. Het Mamadepot beschikt over een naaimachine en basis naaigerief. 

Openingsuren

  • elke 1e en 3e vrijdag + aansluitend zaterdag van de maand
  • vrijdag geopend van 13.30 tot 16.30 uur
  • zaterdag geopend van 9.30 tot 12.30 uur

Spullen doneren?

Heb jij nog kinderspullen die je zelf niet meer nodig hebt? Je kan er anderen mee blij maken. Breng ze, netjes en in bruikbare staat, binnen in het Mamadepot tijdens de openingsuren. Ook accessoires voor jeugd en volwassenen zijn welkom.

Meer info?