Naar inhoud
ocmw

Coördinator groen C1-C3 gezocht !

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

personeel gezocht
Heb je interesse in een leidinggevende functie met expertise in groenonderhoud, aarzel dan niet om je kandidaat te stellen voor deze functie. Naast een onmiddellijke aanwerving wordt een werfreserve opgemaakt voor de duur van 2 jaar.

Coördinator groen C1-C3

m/v contractueel - voltijds

Globaal doel van de functie

Als coördinator groen sta je in voor een efficiënte uitvoering van werken op het vlak van groenonderhoud van de gemeente. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken, realiseren en opvolgen van aanplantings- en onderhoudswerken in eigen beheer en de dagelijkse opvolging van werken door derden in nauwe samenwerking met de stafdienst. Je stuurt een 20-tal arbeiders aan.

Aanwervingsvoorwaarden

  • slagen in een aanwervingsexamen
  • beschikken over rijbewijs B
  • houder zijn van diploma hoger secundair onderwijs
  • bekomen van een voor de functie gunstig geschiktheidsprofiel
  • expertise in groenonderhoud

 

Aanbod

Een voltijdse contractuele job met loon volgens weddeschaal C1-C3,  maaltijdcheques, een tweede pensioenpijler, hospitalisatieverzekering, een gunstige verlofregeling en een fietsvergoeding.

Voor deze functie wordt relevante beroepservaring van maximum 6 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde.

Solliciteren

De functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden voor deze betrekking en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen op de personeelsdienst van het gemeentebestuur op het telefoonnummer 014 44 82 37 of personeelsdienst@lille.be.

Bezorg ons je sollicitatiebrief met curriculum vitae ten laatste op 19 augustus 2018 via personeel@lille.be of per post t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Rechtestraat 44, 2275 Lille.
Je mag je sollicitatie ook afgeven aan het onthaal van het gemeentehuis.

 

 

 

 

Datum van het bericht: dinsdag 26 juni 2018

Alle nieuws