Naar inhoud

Wij zoeken administratief medewerkers om vervangingen te doen

personeel gezocht
Wij leggen een werfreserve aan met kandidaten die bereid zijn om af en toe in te springen in de administratie ter vervanging van medewerkers die tijdelijk afwezig zijn.

Administratief medewerker 

m/v contractueel - voltijds of deeltijds  

Globaal doel van de functie

Als administratief medewerker verricht je diverse administratieve en ondersteunende taken.

Aanwervingsvoorwaarden

  • slagen in een aanwervingsexamen
  • beschikken over rijbewijs B
  • beschikken over een diploma hoger secundair onderwijs

Voor vervangingen in de bibliotheek:

  • bereid zijn om 's avonds en in het weekend te werken
  • kennis van de bibliotheekwerking is een pluspunt

Aanbod

Een voltijdse of deeltijdse contractuele job met loon volgens weddeschaal C1-C3 in vervangingsovereenkomsten, maaltijdcheques, een tweede pensioenpijler, een gunstige verlofregeling en een fietsvergoeding.

Voor deze functies wordt relevante beroepservaring van maximum 6 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde.

Solliciteren

De functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden voor deze betrekking en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen op de personeelsdienst van het gemeentebestuur op het telefoonnummer 014/44 82 37 of personeelsdienst@lille.be.

De kandidaturen, met bijvoeging van een sollicitatiebrief en een recent CV dienen aangetekend verstuurd te worden aan het College van burgemeester en schepenen, Rechtestraat 44, 2275 Lille of tegen ontvangstbewijs te worden afgegeven op de personeelsdienst of het onthaal of via mail te worden verstuurd naar personeelsdienst@lille.be ten laatste op 8 december 2017

---


Datum van het bericht: dinsdag 21 november 2017

Alle nieuws