Naar inhoud

Neem deel aan de nieuwe campagne ‘Zo Dichtblij’ en doe het hart van onze gemeente kloppen!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zo Dichtblij
Van 29 april tot en met 3 juni 2017 organiseert Lille i.s.m Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en Gezinsbond de nieuwe campagne ‘Zo Dichtblij’.

De deelnemende handelaars en ondernemers zullen leuke posters uithangen met de slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’. Op die manier wil ‘Zo Dichtblij’ detailhandel, horeca én ondernemerschap in en rond de kern op de juiste plaats stimuleren.

Diensten, creatievelingen en kleinschalige productie brengen het centrum tot leven. Tijdens de campagneperiode belonen de deelnemende handelaars en ondernemers hun fietsende klanten daarom met een lot. Zelf kan je je lot registreren op www.zodichtblij.be. Zo maak je kans op een lokale prijs.

Er zijn heel wat leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is een cadeaucheque van de gemeente Lille ter waarde van 200 euro. Volgende prijzen zitten ook nog in de prijzenpot: cadeaucheque van de gemeente van 100 en van 50 euro, 4 aankoopbonnen van Fashion Stoopen, een biogroentenpakket van De acht Zaligheden, een I-pad mini van Elektro Puus, waardebonnen van Brasserie Melodie, waardebon van Wijnen Jacobs, een gevulde fietstas van fietsen Patrick, een reuzefles Jeroboam (3 liter) Moraitis Rose wijn van Olejovino, een waardebon van de Vershoek, waardebonnen van Het Mollenhof, Evergreen gazonmest van Aveve Peeters Paul en fruitkorven van Albert Heijn.

‘Zo Dichtblij’ draagt ook op andere vlakken bij aan de leefbaarheid van onze gemeente. Tijdens de campagne willen we bestaande en nieuwe activiteiten rond duurzaamheid zichtbaar maken en daarbij zoveel mogelijk inwoners samenbrengen. Zo doen we Lille echt bruisen!

We roepen de verenigingen alvast op om activiteiten op te zetten rond de thema’s ondernemende kern, kwaliteitsvolle leefomgeving,vlotte mobiliteit, voeding van eigen bodem, circulaire economie of hernieuwbare energie.

De lijst met alle deelnemende handelaars vind je hier:https://www.zodichtblij.be/lille

Datum van het bericht: vrijdag 28 april 2017

Alle nieuws