Naar inhoud

Winnaars actie 'Zo Dichtblij' gekend

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zo Dichtblij
Van zaterdag 29 april tot en met zaterdag 3 juni 2017 vond de actie 'Zo Dichtblij' plaats. De winnaars zijn bekend.

Via volgende link vind je de lijst met de winnaars: https://www.zodichtblij.be/lille

Alle winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De deelnemende handelaars en ondernemers hebben leuke posters uitgehangen met de slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’. Op die manier wil ‘Zo Dichtblij’ detailhandel, horeca én ondernemerschap in en rond de kern op de juiste plaats stimuleren.

Diensten, creatievelingen en kleinschalige productie brengen het centrum tot leven. Tijdens de campagneperiode beloonden de deelnemende handelaars en ondernemers hun fietsende klanten daarom met een lot.

Er waren heel wat leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is een cadeaucheque van de gemeente Lille ter waarde van 200 euro. Volgende prijzen zitten ook nog in de prijzenpot: cadeaucheque van de gemeente van 100 en van 50 euro, 4 aankoopbonnen van Fashion Stoopen, een biogroentenpakket van De acht Zaligheden, een I-pad mini van Elektro Puus, waardebonnen van Brasserie Melodie, waardebon van Wijnen Jacobs, een gevulde fietstas van fietsen Patrick, een reuzefles Jeroboam (3 liter) Moraitis Rose wijn van Olejovino, een waardebon van de Vershoek, waardebonnen van Het Mollenhof, Evergreen gazonmest van Aveve Peeters Paul, fruitkorven van Albert Heijn, bonnen van Oraja Beauty & wellness en 2 waardebonnen van "Recht van bij de boer".

‘Zo Dichtblij’ draagt ook op andere vlakken bij aan de leefbaarheid van onze gemeente. Tijdens de campagne werden er heel wat activiteiten rond duurzaamheid zichtbaar gemaakt.

 

Datum van het bericht: vrijdag 09 juni 2017

Alle nieuws