Naar inhoud
ocmw

Kinderwandelingen in 12 gemeenten - In het spoor van Vos

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kinderwandelingen 'In het spoor van Vos' - Lille op stap met de Heggekonijnen
Kempens Karakter organiseert vanaf 2 augustus in 12 gemeenten, waaronder Lille, kinderwandelingen met proevertjes. De kinderen ontmoeten er Vos en zijn vrienden uit het verhalenboek 'Van horen zeggen'. In Lille gaan we op zondag 22 oktober op de wandel met de heggekonijntjes!

Deelnemen aan de wandelingen kost 2 euro, hapje en drankje inbegrepen. Elke wandeling is ongeveer 5 km lang. De wandelingen starten in de namiddag, tenzij anders vermeld. Kijk op de gemeentelijke websites van de deelnemende gemeenten voor de juiste uren.

LILLE - Het geheim van de Heggekonijnen

Lang geleden verdwaalde er in de Puyelse bossen een snoodaard met lange vingers. Het was nacht, de uilen ‘oehoeden’ en overal loerden ogen uit de struiken. De man liet snel zijn buit achter, maar dat bleek niet zomaar een zak goud ofzo te zijn… Als je wil weten wat het was, wat konijnen hiermee te maken hebben en hoe alles afliep: kom dan naar onze grootse Heggewandeling!

Groot en klein kunnen in een knus tentje aan de Heggekapel in het Lilse Poederlee luisteren naar rasverteller Geert De Kockere die onder andere vertelt uit het Kempense verhalenboek ‘Van horen zeggen’. Animatie verzekerd.

PRAKTISCH
WANNEER: Zondag 22/10/2017, vrij te starten tussen 13u30 tot 16u
VERTREKPUNT: PC Mollenhof, Lichtaartsesteenweg, 2275 Poederlee
Toegankelijk voor kinderwagens, voor rolstoelgebruikers bij droog weer
Honden toegelaten

ANDERE 11 WANDELINGEN: upload de brochure hieronder.

Datum van het bericht: dinsdag 01 augustus 2017

Alle nieuws