Naar inhoud

Halftijdse technisch beambte schoonmaak E1-E3 gezocht !

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe collega gezocht !
Bij het gemeentebestuur van Lille wordt de betrekking van halftijds technisch beambte schoonmaak open verklaard en wordt een werfreserve voor een periode van twee jaar aangelegd.

Het gemeentebestuur van Lille is op zoek naar  een halftijdse technisch beambte schoonmaak voor onmiddellijke indiensttreding op de gemeentelijke basisschool van Gierle.

De andere geslaagde kandidaten worden opgenomen in de werfreserve voor tewerkstelling op andere plaatsen.

technisch beambte schoonmaak E1-E3
Globaal doel van de functie
Als technisch beambte schoonmaak  sta je in voor het poetsen van gemeentelijke gebouwen. In de vacature die onmiddellijk vacant is gaat het over de gemeentelijke basisschool van Gierle.

Aanwervingsvoorwaarden
  • beschikken over rijbewijs B
  • slagen in een aanwervingsexamen
  • bereid zijn avondwerk te verrichten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00u tot 20.00u en op woensdag van 12.00u tot 16.00u. (tijdens de schoolvakanties wordt het uurrooster aangepast naar dagdienst)

IAanbod

Een halftijdse job met loon volgens weddeschaal E1-E3, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vaste uurregeling, een tweede pensioenpijler, een gunstige verlofregeling en een fietsvergoeding.

Voor deze functie wordt max. 6 jaar relevante beroepservaring in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde.

Solliciteren

Het functieprofiel of bijkomende inlichtingen kunnen  opgevraagd worden via personeelsdienst@lille.be of telefonisch op de personeelsdienst op het nummer 014/448237.

De kandidaturen, met bijvoeging van een sollicitatiebrief en een recent CV dienen aangetekend verstuurd te worden aan het College van burgemeester en schepenen, Rechtestraat 44, 2275 Lille, via mail te worden verstuurd op personeelsdienst@lille.be (met ontvangstbevestiging) of tegen ontvangstbewijs te worden afgegeven op de personeelsdienst of het onthaal en dit ten laatste 19 februari 2018.

 

 

 

 

Datum van het bericht: donderdag 18 januari 2018

Alle nieuws