Naar inhoud
ocmw

Jeugdfilms in de bib van Lille op 17 januari 2018

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Mannetje Tak
Op 17 januari 2018 worden om 13.30 uur en 15.00 uur twee jeugdfilms gedraaid in de bib van Lille. Inschrijven is niet nodig en ouders of grootouders mogen mee genieten van de film.

Om 13.30 uur: Mannetje Tak (voor kinderen vanaf 5 jaar, Nederlands gesproken, duur 27 minuten)
Mannetje Tak woont in een boom met zijn takkengezin. Zijn Vrouwtje, hijzelf, hun drie Twijgjes, ze passen er allemaal in. Maar dan komt er een hond en die gaat met hem aan de haal. Vervolgens wordt hij door een meisje gevonden; die gooit hem in het water. De zwaan die hem op haar weg tegenkomt, gebruikt hem voor zijn nest. Omdat iedereen die hem vindt hem wel kan gebruiken, rolt Mannetje Tak van het ene avontuur in het andere. Wanneer hij na veel omzwervingen in de hard belandt, ziet het er even naar uit dat hier zijn leven eindigt. Maar gelukkig wordt rond deze tijd van het jaar de haard ook gebruikt door de Kerstman….

Om 15.00 uur: Lukas en Abel: Vleugelbroertjes (voor kinderen vanaf 8 jaar, Nederlands gesproken, duur 94 minuten).
De paden van Lukas en de kleine arend Abel kruisen elkaar als Abel uit zijn nest wordt geduwd door zijn sterkere broer. Wanneer Lukas hem vindt, neemt hij hem onder zijn hoede en de twee worden beste vrienden. Maar Abel blijft een roofvogel… Zal Lukas hem ooit kunnen leren vliegen?

 

Datum van het bericht: dinsdag 28 november 2017

Alle nieuws