Naar inhoud
ocmw

Doe mee met de groepsaankoop muurisolatie

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Campagnebeeld
Zijn de muren van je woning niet of slechts beperkt geïsoleerd? In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 25% van de warmte door de muren. Indien je dak goed geïsoleerd is, is muurisolatie de volgende stap naar een lagere energiefactuur en meer comfort.

Samen met 27 gemeenten organiseert IOK deze winter een groepsaankoop muurisolatie. Door samen de markt op te gaan, willen we goede voorwaarden voor een kwaliteitsvol aanbod bekomen. Zowel het inspuiten van de spouwmuren, als het van buitenaf of binnenuit bij-isoleren van de muren behoren tot de mogelijkheden. Ben je een handige Harry of Henriëtte? Ook doe-het-zelvers kunnen muurisolatie aankopen via de groepsaankoop.

Meer info en inschrijven

Vrijblijvend inschrijven is mogelijk via www.iok.be/muurisolatie. Na inschrijving word je verder op de hoogte gehouden over het verloop van de actie in jouw gemeente.

Wil je graag mee beslissen welke firma de samenaankoop mag uitvoeren? Geef je dan ook zeker op voor de stuurgroep die samenkomt op maandag 11 december om 20 uur in Lille.

Heb je nog vragen? T 014 56 42 56 of duurzaamheidsteam@iok.be

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2020, het engagement van alle Kempense gemeenten om 20% CO2 te besparen tegen 2020. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2020.be.

Datum van het bericht: woensdag 06 december 2017

Alle nieuws