Naar inhoud
thuisloket ocmw

Nog 18 woonmeters te koop

woonmeter
Afgelopen najaar verkocht de gemeente woonmeters aan de verlaagde prijs van 11 euro. Er zijn er nog een paar over. Wie er één wil, moet snel zijn!

Een woonmeter meet de temperatuur en luchtvochtigheid in je huis. Vochtige lucht opwarmen kost meer energie dan het opwarmen van lucht met een goede luchtvochtigheid.

Een hoge luchtvochtigheid werkt ook schimmelvorming en gezondheidsproblemen in de hand. De temperatuurweergave van veel thermostaten is na enkele jaren gebruik niet meer nauwkeurig. Een te hoge temperatuur of een te lage temperatuur bij afwezigheid geeft ook onnodige stookkosten. De woonmeter geeft je een juiste inschatting in een oogwenk. Een goed binnenklimaat kent dus voordelen. Bij elke woonmeter krijg je tips om tot de juiste luchtvochtigheid en temperaturen in huis te komen.

Goedkope woonmeter

Van 15 oktober tot 30 november 2018 kan je aan de onthaalbalie van het gemeentehuis een woonmeter kopen aan de verlaagde prijs van 11 euro. Heb je interesse? Kom dan snel langs want de voorraad is beperkt.

Datum van het bericht: maandag 01 april 2019

Alle nieuws