Naar inhoud

Help onze schoolkinderen veilig oversteken of begeleid het middagtoezicht

brigadier
De gemeente is op zoek naar vrijwilligers om onze schoolkinderen veilig over te laten en vrijwilligers om 's middags toezicht te houden. Je kiest je engagement zelf. Met een paar uur per dag en een aantal dagen per maand zijn we al tevreden.

Vrijwilligers gemachtigd opzichter en middagtoezicht m/v

Globaal doel van de functie

Een gemachtigd opzichter is bevoegd om groepen kinderen, scholieren, senioren of mensen met een handicap veilig te laten oversteken. Je zorgt voor de verkeersveiligheid in de omgeving van de scholen, met speciale aandacht voor de zwakke weggebruikers. Je begeleidt kinderen (en ouders) bij het oversteken aan de zebrapaden.

Als middagtoezichter hou je een oogje in het zeil tijdens de middagpauze op school. Dit kan in de refter zijn of op de speelplaats.

Je kan kiezen voor één van de twee functies of beide combineren.

Aanwervingsvoorwaarden

  • Je bent een aantal dagen per maand beschikbaar 's morgens, 's middags of 's avonds, ongeveer een uur voor de scholen beginnen of eindigen
  • Je bent bereid een opleiding te volgen (gemachtigd opzichter)
  • Je komt graag onder de mensen
  • Je bent in het bezit van een bewijs van goed zedelijk gedrag.

Aanbod

Je geniet een forfaitaire kostenvergoeding (belastingsvrij) van 5 euro per prestatie met een maximum 34,71 euro per dag én een maximum van 1388,40 euro per jaar.

Solliciteren

Bijkomende inlichtingen zijn te bekomen op de personeelsdienst van het gemeentebestuur op het telefoonnummer 014 44 82 37 of via personeelsdienst@lille.be.

Heb je interesse, spring dan binnen bij de personeelsdienst in het gemeentehuis.

 

Datum van het bericht: donderdag 17 januari 2019

Alle nieuws