Naar inhoud
thuisloket ocmw

Park Hof d'Intere terug open na paasvakantie

Kasteel Hof d'Intere
De werken rond Hof d'Intere schieten goed op. Deze week wordt de centrale inrit van de parkeergaard aangelegd. De aannemer start ook met de aanleg van het wandelpad naast de vest. Als alle werken vlot verlopen, kunnen we het park na de paasvakantie terug openstellen.

De verdere planning ziet er als volgt uit:

In de week van 11 maart komen er kasseien aan de linkerzijde voor het kasteel, plaatst de aannemer leuningen op de bruggen over de vest en worden de dekstenen van de bestaande brug vervangen.

Van 18 tot 25 maart wordt er uitgegraven voor het kasteel en onderfundering aangebracht rond de pastorij en aan het kasteel.

Vanaf 25 maart werkt de aannemer de kasseipartijen aan Hof d'Intere af en komen er grasmatten aan de noordzijde van het kasteel en rond de vest. De aannemer zaait dan ook kruidachtigen in rond de vest.

Begin april komen er borduurs, grasdallen en gras in de parkeergaard. De aannemer legt in die periode kasseien aan rond de pastorij. De grasmatten rond de pastorij worden dan ook geplaatst.

In week van 8 april volgt de laatste afwerking zodat na de paasvakantie het park terug open kan.

Werf niet betreden

De werf is volledig afgezet met hekken en lint. Voor je eigen veiligheid mag je de werken niet betreden.

De bib in Hof d'Intere is bereikbaar.

Volgende stap in Wensbeeld Wechelderzande

Momenteel zijn we volop de volgende stappen in het kader van Wensbeeld Wechelderzande aan het voorbereiden. We maken nu de dossiers op voor de werken aan de dries (de huidige parking voor Hof d'Intere), Den Hert en het dorpshart. Midden volgend jaar zullen hiervoor de eerste werkzaamheden starten. Je kan de volledige plannen in het kader van Wensbeeld Wechelderzande bekijken op www.lille.be/wensbeeldwechelderzande.

Datum van het bericht: maandag 04 maart 2019

Alle nieuws