Naar inhoud
thuisloket ocmw

OCMW zoekt twee maatschappelijk werkers

personeel gezocht
Het OCMW van Lille is op zoek naar twee maatschappelijk werkers. Er wordt ook een werfreserve voor een periode van twee jaar aangelegd:

2 Maatschappelijk werkers

m/v B1-B3 voltijds contractueel

 

Globaal doel van de functie

Als maatschappelijk werker verzeker je het recht op maatschappelijke dienstverlening om mensen in staat te stellen een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid en om te gaan met problemen en verstoringen in hun functioneren binnen hun sociale omgeving en hun noodsituatie op te heffen of te verbeteren. Je stelt daarvoor diagnoses en een hulpverleningsplan op en geeft psychosociale begeleiding aan de cliënt.

 

Aanwervingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de betrekking moet je:

  • minstens 18 jaar oud zijn op de datum van afsluiten van de kandidaturen en beschikken over één van onderstaande diploma’s (ook laatste jaarstudenten komen in aanmerking mits voorlegging van een studiebewijs en verklaring dat ze binnen 5 maanden zullen deelnemen aan eindexamens):Bachelor diploma of een diploma van het hoger onderwijs van het korte type of een diploma van het hoger onderwijs van 1 cyclus, in de richting maatschappelijk assistent of sociale gezondheidszorg.
  • In het bezit zijn van rijbewijs B
  • Slagen in een aanwervingsexamen
  • Bekomen van een voor de functie gunstig geschiktheidsprofiel.

 

Aanbod

Een voltijdse job met loon volgens weddeschaal B1-B3 (min.29529,27 en max.39856,11 euro/jaar),maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, flexibele arbeidsregeling, een gunstige verlofregeling en een fietsvergoeding.

Voor deze functies wordt max. 6 jaar relevante beroepservaring in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde. Ervaring vanuit de overheid wordt volledig meegenomen.

 

Solliciteren

De functiebeschrijvingen voor deze betrekkingen en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen op het OCMW. 

De kandidaturen, met bijvoeging van een sollicitatiebrief en een recent cv, het vereiste diploma of attesten dienen aangetekend verstuurd te worden aan het OCMW van Lille,t.a.v. de voorzitter, Kerkstraat 22 , 2275 Lille of tegen ontvangstbewijs te worden afgegeven ten laatste op 5 mei 2019 op de het OCMW. Solliciteren per mail kan ook op personeel@lille.be.

 

Datum van het bericht: maandag 08 april 2019

Alle nieuws