Naar inhoud
thuisloket ocmw

Tekenacademie in Lille

academie Beeldende Kunst
Vanaf september 2019 is er in Lille een tekenacademie. De Academie voor Beeldende Kunst Herentals werkt hiervoor samen met de gemeente. De academie zorgt voor een professionele lesgever en de gemeente zorgt voor de locatie en de praktische organisatie. Vooraf inschrijven kan nu al.

Kinderen van 6 tem 12 jaar ( graad 1 en 2) kunnen zich onder professionele begeleiding 2 uur per week artistiek en creatief komen uitleven: tekenen, schilderen, knippen, plakken, kleien, drukken, spetten, spatten, lachen, kunst kijken en begrijpen… Kortom kinderen kunnen komen proeven van de fascinerende wereld van de beeldende kunst. Ze krijgen er de kans om volop te experimenteren met kleur, vorm en materie, en aan de slag te gaan met schoonheid, verwondering en verbeelding.

Inschrijven kan vanaf 1 juni via de website van de academie. Vooraf inschrijven kan door te mailen naar academie.beeldende.kunst@herentals.be.

Prijs: 74 euro. Verminderd tarief: 50 euro (voorwaarden verminderd tarief)

Kom naar het infomoment

  • maandag 27 mei 2019 om 19.30 uur
  • raadzaal gemeentehuis

Momenteel zoeken we naar geschikte locaties om de academie te organiseren. De locaties en welke uren de tekenacademie door zullen gaan worden meegedeeld tijdens het infomoment.

Datum van het bericht: donderdag 25 april 2019

Alle nieuws