Naar inhoud
thuisloket ocmw

Tweede dorpsdebat Wensbeeld Lille-Poederlee

campagnebeeld dorpsdebat
Het ontwerpbureau OMGEVING heeft de informatie die verzameld werd tijdens het eerste dorpsdebat verwerkt tot een eerste aanzet tot toekomstvisie en wensbeeld voor Lille en Poederlee. Dit wensbeeld wordt teruggekoppeld tijdens een tweede dorpsdebat op dinsdag 18 juni 2019.

Met de heraanleg van het park rond Hof d’Intere zijn de eerste stappen gezet van de uitvoering van het Wensbeeld Wechelderzande. Ook voor deelgemeente Lille en Poederlee willen we zo een lange termijnplan opmaken. Op donderdag 21 juni 2018 werd daarom een eerste dorpsdebat georganiseerd. Het ontwerpbureau OMGEVING, dat ook de opmaak van het Wensbeeld Wechelderzande voor de gemeente in goede banen leidde, begeleidde het dynamisch dorpsdebat. 50 inwoners gingen in op de uitnodiging van de gemeente en dachten mee na over het toekomstbeeld van hun dorp.

Tweede dorpsdebat

De informatie die werd verzameld tijdens het eerste dorpsdebat, heeft het ontwerpbureau OMGEVING nu verwerkt tot een eerste aanzet tot toekomstvisie en wensbeeld voor Lille en Poederlee. Dit wensbeeld wordt teruggekoppeld tijdens een tweede dorpsdebat op dinsdag 18 juni 2019. Alle inwoners zijn welkom. Let wel: het gaat enkel om een toekomstvisie voor deelgemeente Lille en Poederlee.

Dorpsdebat Lille-Poederlee

  • parochiecentrum Sint-Pieter
  • 18 juni 2019 - 19.30 uur
  • alle inwoners zijn welkom

www.lille.be/wensbeeldlillepoederlee

 

Datum van het bericht: zaterdag 11 mei 2019

Alle nieuws