Naar inhoud
thuisloket ocmw

Wij zijn op zoek naar een stafmedewerker/deskundige onderwijs, kinderopvang en mondiaal beleid B1-B3

personeel gezocht
Bij het gemeentebestuur van Kasterlee en Lille wordt volgende betrekking open verklaard en wordt een werfreserve voor een periode van twee jaar aangelegd:

Stafmedewerker/deskundige onderwijs, kinderopvang en mondiaal beleid B1-B3

m/v contractueel voltijds

Globaal doel van de functie

Als stafmedewerker/deskundige onderwijs, kinderopvang en mondiaal beleid ben je het aanspreekpunt voor deze beleidsdomeinen voor de gemeente Kasterlee en Lille.

Je bent verantwoordelijk voor projecten, communicatie en informatie en het formuleren van beleidsadviezen op het domein van onderwijs, kinderopvang en mondiaal beleid.

 

Aanwervingsvoorwaarden

  • Om in aanmerking te komen voor de betrekking moet je minstens 18 jaar oud zijn op de datum van afsluiten van de kandidaturen en beschikken over één van onderstaande diploma’s (ook laatste jaarstudenten komen in aanmerking mits voorlegging van een studiebewijs en verklaring dat ze binnen 5 maanden zullen deelnemen aan eindexamens): Bachelor diploma of een diploma van het hoger onderwijs van het korte type of een diploma van het hoger onderwijs van 1 cyclus
  • In het bezit zijn van rijbewijs B
  • Slagen in een aanwervingsexamen.
  • Bekomen van een voor de functie gunstig geschiktheidsprofiel
  • bereid zijn halftijds te werken in Kasterlee en halftijds in Lille 

 

Aanbod

Een voltijdse job met loon volgens weddeschaal B1-B3 (min. 29529,27 en max. 39856,11 euro/jaar), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, flexibele arbeidsregeling, tweede pensioenpijler, een gunstige verlofregeling en een fietsvergoeding.

Voor deze functies wordt max. 6 jaar relevante beroepservaring in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde. Ervaring vanuit de overheid wordt volledig meegenomen.

 

 

Solliciteren

De functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden voor deze betrekking en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen op de personeelsdienst van het gemeentebestuur op het telefoonnummer 014/44 82 37 of personeelsdienst@lille.be.

De kandidaturen, met bijvoeging van een sollicitatiebrief en een recent CV dienen aangetekend verstuurd te worden aan het College van burgemeester en schepenen, Rechtestraat 44, 2275 Lille of tegen ontvangstbewijs te worden afgegeven op de personeelsdienst of het onthaal of via mail te worden verstuurd naar personeelsdienst@lille.be ten laatste op 31 mei 2019.

Datum van het bericht: maandag 13 mei 2019

Alle nieuws