Naar inhoud
thuisloket ocmw

Vacature strategisch coördinator logistiek en groen

Vacature strategisch coördinator logistiek en groen
Onze gemeente heeft aan het hoofd van de technische buitendienst een volledig nieuw en dynamisch team. Als laatste schakel in het nieuwe team zijn we op zoek naar een enthousiaste m/v om het beleid rond groenbeheer en logistiek mee vorm te geven. Goesting?

De gemeente heeft veel oog voor haar medewerkers en biedt naast het loon ook een moderne werkplek, flexibele uurregeling, begeleiding om talenten optimaal te ontwikkelen, extra-legale voordelen en heel wat acties in personeelswelzijn.

Strategisch coördinator logistiek en groen B1-B3

m/v contractueel

Globaal doel van de functie

Als strategisch coördinator logistiek en groen stippel je het beleid uit inzake groenbeheer en logistiek voor de gemeente Lille. Je stuurt samen met een operationele coördinator medewerkers in deze domeinen aan. Je bent verantwoordelijk voor de digitalisatie en optimalisatie van magazijn, recyclagepark, groen, wagenpark, … Je adviseert het bestuur, collega’s en leidinggevenden en ondersteunt hen bij het nemen van beslissingen binnen je expertisedomein. Je vervult een brugfunctie tussen leidinggevenden en andere medewerkers waarbij je o.a. voorstellen doet om de werking van de dienst te verbeteren.

Aanwervingsvoorwaarden

  • slagen in een aanwervingsexamen
  • beschikken over rijbewijs B
  • houder zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld;
  • bekomen van een voor de functie gunstig geschiktheidsprofiel
  • inzicht in groenbeheer en planning

Aanbod

Een voltijdse job met loon volgens weddeschaal B1-B3, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, een gunstige verlofregeling en fietsvergoeding.

Voor deze functie wordt relevante beroepservaring van maximum 6 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde.

Solliciteren

De functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen op de personeelsdienst van het gemeentebestuur op het telefoonnummer 014/44.82.37 of via personeelsdienst@lille.be.

De kandidaturen, met bijvoeging van een sollicitatiebrief en een recent cv dienen aangetekend verstuurd te worden aan het college van burgemeester en schepenen, Rechtestraat 44, 2275 Lille of tegen ontvangstbewijs te worden afgegeven op de personeelsdienst of het onthaal of via mail te worden verstuurd naar personeelsdienst@lille.be ten laatste op 31 juli 2019.

Datum van het bericht: dinsdag 02 juli 2019

Alle nieuws