Naar inhoud
thuisloket

Nieuwe burgerbevraging Gemeente- & Stadsmonitor op komst

Affiche gemeente- en stadsmonitor
Voor elk bestuur is het belangrijk om te weten wat jij denkt over jouw gemeente of stad. Daarom organiseert het Agentschap Binnenlandse Bestuur (ABB) van de Vlaamse overheid de grootschalige bevraging Gemeente- en stadsmonitor. Ook in jouw brievenbus kan een vragenlijst vallen!

Van woensdag 25 maart tot midden juni 2020 worden bijna 400.000 inwoners van 17 tot 85 jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Het kan zijn dat er dus bij jou in de brievenbus ook een vragenlijst terechtkomt.

Waarom meedoen aan de bevraging?

Jouw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. De bevraging Gemeente- & Stadsmonitor is een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt. De waarde van de resultaten hangt dan ook af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijg je met deze bevraging de kans om jouw mening te geven over de thema’s die in jouw gemeente of stad belangrijk zijn. Als je de vragenlijst volledig invult, maak je ook kans op een geschenkbon van 12 euro.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Gemeente-en Stadsmonitor. Je kan ook al eens een kijkje nemen tussen de resultaten van vorige bevraging.

Datum van het bericht: maandag 10 februari 2020

Alle nieuws