Naar inhoud
thuisloket

Maak je dak warmer en groener met de groepsaankoop

Afbeelding van een groendak
Alle daken van zowel woningen als huurwoningen die voor 1 januari 2006 zijn aangesloten op het elektriciteitsnet, moeten vanaf 2020 geïsoleerd zijn. Fluvius voorziet een premie voor dakisolatie. Daarnaast organiseert onze gemeente in samenwerking met IOK een groepsaankoop dakisolatie.

Ga voor een geïsoleerd én groen dak

We combineren de groepsaankoop dakisolatie met een groepsaankoop groendaken. Groendaken hebben tal van voordelen: ze bufferen het regenwater op het dak, zorgen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, zetten CO2 om in zuurstof en halen fijnstof en vervuilde stoffen uit de lucht. Een groen dak oogt ook veel mooier dan een grijs exemplaar.

Hoe neem ik deel aan de groepsaankoop?

Op www.iok.be/dakisolatie of www.iok.be/groendak vind je alle prijzen en voorwaarden. Deze zijn geldig tot 30 juni 2020. Geen internet? Neem dan even contact op met onze milieudienst (milieu@lille.be - 014 44 82 35).

Als de voorwaarden je gunstig lijken, kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de gekozen firma’s. De firma bezorgt een persoonlijke offerte op basis van de gekozen prijzen en voorwaarden.

Datum van het bericht: maandag 11 mei 2020

Alle nieuws