Naar inhoud
thuisloket

Een gratis digitaal registratieplatform voor onze horeca

bier van de tap
Door de coronamaatregelen zijn horecazaken verplicht om hun klanten te registreren. Het gemeentebestuur biedt daarom elke horecazaak een gratis een digitaal registratieplatform aan. De gemeente neemt de kosten voor dit platform 6 maanden op zich.

Met het digitaal registratieplatform verloopt het verplicht noteren van de klantengegevens gemakkelijk én veilig. Het systeem www.horecacontact.be werkt via een QR-code. De kosten voor dit platform, voor een periode van 6 maanden, neemt het gemeentebestuur integraal op zich.
 
De ons gekende horecazaken werden al gemaild met dit aanbod.
 
Ben jij een uitbater en heb jij deze mail niet ontvangen? Hieronder vind je hoe je toegang krijgt tot de app.
 
  1. Je stuurt een mail naar service@horecacontact.be met de vraag voor een persoonlijke kortingscode (100% korting).
  2. Na ontvangst van de unieke kortingscode (waardoor je zelf niets hoeft te betalen) registreer je je zaak op https://www.horecacontact.be
  3. Je voert de gegevens in van je zaak en op de volgende pagina voer je dan de kortingscode in.
  4. Na registratie ontvang je een unieke link en unieke QR-codes (1 algemene code en 100 individuele QR-codes die per tafel kunnen gebruikt worden).
  5. Plaats op elke tafel een QR-code. 
  6. De klant scant de code, vult het digitaal registratieformulier in en krijgt dan een melding welke hij/zij aan een medewerker kan laten zien als bewijs dat hij zich geregistreerd heeft. 

Na de registratie en acceptatie van de klant, worden zijn of haar gegevens enkel voor 4 weken door HorecaContact bewaard. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden deze gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruikt HorecaContact deze gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van de COVID-19 pandemie. De gemeente Lille draagt alle kosten voor een periode van 6 maanden.

Je kan de privacy policy terugvinden via: https://horecacontact.be/nl/privacy-cookie-policy

Je kan de algemene voorwaarden terugvinden op https://horecacontact.be/nl/algemene-voorwaarden 

Datum van het bericht: maandag 17 augustus 2020

Alle nieuws