Naar inhoud
thuisloket

We leveren je gratis boom aan huis

Twee kindjes in een boom
Om onze gemeente groener te maken, kon elk gezin dit najaar een gratis boom bestellen met actie ‘1.001 bomen’. De gezinnen moesten deze boom komen oppikken, maar het afhalen is door corona moeilijk veilig te organiseren. We leveren de bomen daarom op 21 november bij al onze inwoners. Graag gedaan!

Een gratis boom voor elk gezin

De deal is eenvoudig: de gemeente geeft een boom, jij steekt hem in de grond. Met het project ‘1.001 bomen’ willen we iedereen aanzetten om meer te genieten van bomen én ook om allemaal samen te zorgen voor meer bomen. En dat mogen er gerust meer dan 1.001 zijn! Het gaat zowel om loof- als om fruitbomen in halfstam en hoogstam. Bovendien kan je ook uit enkele struiken kiezen. Voor elk type tuin is er een leuk aanbod.

Geen ruimte voor een boom? Wij planten er eentje in jouw plaats!

Heb je zelf geen ruimte voor een boom maar wil je wel graag meer groen in jouw omgeving? Laat het weten via www.iok.be/1001bomen. Wij planten dan een boom in jouw plaats op een mooi plekje in onze gemeente!

Meer dan 1000 bomen voor onze gemeente

979 gezinnen vroegen een boom voor hun tuin. 33 inwoners schonken hun boom weg omdat ze zelf geen plaats hebben. Voor deze bomen gaan we een mooi plaatsje zoeken. In totaal komen er dit najaar dus 1009 bomen bij in onze gemeente. Daarmee zijn we koploper van de actie ‘1.001 bomen' van IOK.

Datum van het bericht: donderdag 12 november 2020

Alle nieuws