Naar inhoud
thuisloket

ACTIE VERLENGD - Steun de horeca en maak kans op een cadeaubon van 25 euro!

De spaarkaarten
Op 17 januari liep de spaarkaartactie bij onze horecazaken eigenlijk af, maar door het grote succes hebben we ze verlengd tot eind februari. Wie iets afhaalt bij onze horeca maakt kans op een cadeaubon van 25 euro én je steunt onze lokale horeca.

Doe mee aan de spaarkaartactie

Wie drank of eten afhaalt bij onze horeca, maakt kans om 25 euro te winnen. Per aankoopschijf van 10 euro krijg je een sticker. Met 10 stickers is je kaart vol en maak je kans om 25 euro aan lokale cadeaubonnen te winnen.

De actie loopt nu tot zondag 28 februari. Naast de trekkingen op 5 januari en 19 januari komen er ook trekkingen op 2 februari, 16 februari en 2 maart. Telkens trekt een onschuldige hand 25 winnaars. 

Je kan je volle spaarkaart droppen in de box naast de ingang van het gemeentehuis. Je hoeft het gemeentehuis niet binnen te gaan.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de deelnemende zaken en het wedstrijdreglement. Staat jouw zaak er niet tussen en wens je ook deel te nemen aan de actie? Neem contact op met onze dienst ondernemen via ondernemen@lille.be

Check of je gewonnen hebt

Datum van het bericht: vrijdag 15 januari 2021

Alle nieuws