Naar inhoud
thuisloket

Onkruid bestrijden met heet water

De nieuwe machine die onkruid bestrijdt met heet water
We kochten zopas een machine aan die onkruid bestrijdt met heet water. De nieuwe machine is 100% milieuvriendelijk en de methode heeft een langdurige werking. Met de machine kunnen we ook straatmeubilair zoals bushokjes, verkeersborden en zitbanken reinigen.

Sinds het verbod op het gebruik van pesticiden bestrijden we onkruid met een onkruidbrander. Helaas heeft deze brander een laag rendement en een hoge onderhoudskost. Daarnaast is er in droge periodes ook kans op brandjes. We kochten daarom zopas een bijkomende machine aan die onkruid bestrijdt met heet water.

100% milieuvriendelijk

Het onkruid wordt besproeid met water van 98°C. Het hete water vernietigt de celstructuur van de plant, waardoor die afsterft. De nieuwe machine is veel milieuvriendelijker en de methode heeft een langdurige werking. De onkruidbestrijder kan zonder risico op alle verharde en halfverharde oppervlakten gebruikt worden zonder kans op brand en zonder schade te veroorzaken.

Met de machine kunnen we ook straatmeubilair zoals bushokjes, verkeersborden en zitbanken reinigen. De hogedrukfunctie samen met de hoge temperatuur is zeer efficiënt. De reiniging kan daardoor gebeuren zonder reinigingsproducten, dus 100% milieuvriendelijk.

Datum van het bericht: dinsdag 02 maart 2021

Alle nieuws