Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

Volledig nieuwe woningen van woonmaatschappij De Ark in Beek en Tuinwijk

3D-voorstelling van de toekomstige situatie
De Ark werkt aan een vernieuwing van de buurt Beek/Tuinwijk. De bestaande woningen beantwoorden onvoldoende aan de huidige eisen op gebied van energie, techniek en comfort. Een grondige renovatie bleek niet te volstaan. De Ark besloot daarom de bestaande woningen af te breken en nieuwe te bouwen.

Er werd onderzocht of een renovatie van de bestaande woningen zou volstaan maar na grondig onderzoek van de situatie werd besloten om de bestaande woningen af te breken en volledig nieuwe woningen te bouwen.

De Ark had de buurtbewoners graag samen met de ontwerpers uitgenodigd op een infomoment ter plaatse. Door de huidige Covid19-maatregelen is dit helaas niet mogelijk.

Daarom bezorgt De Ark een infobrochure over het project aan alle buurtbewoners. Hierin staat alle info die op dit moment gekend is over dit project. Je vindt de brochure onderaan als download.

Volgens de huidige timing zullen de werken starten eind 2021 / begin 2022.

Vragen over het project?

Met vragen over het project kan je terecht bij De Ark. Op het nummer 014 40 11 10 is De Ark bereikbaar op donderdagen 11, 18 en 25 maart 2021 in de voormiddag (van 9 tot 12 uur). Je kan ook mailen naar beektuinwijk@arkwonen.be.

Datum van het bericht: maandag 15 maart 2021

Alle nieuws