Naar inhoud
thuisloket

Help jij zorgverstrekkers aan een parkeerplek?

De parkeer-zorgsticker
Een parkeer-zorgkaart biedt de mogelijkheid aan zorgverstrekkers om te parkeren bij particulieren. Door een parkeer-zorgsticker zichtbaar op je raam, garage ... te hangen, geef je aan dat zorgverstrekkers bij jou mogen parkeren. Je kan de sticker gratis afhalen op het gemeentehuis.

De parkeer-zorgkaart is geldig in de zeven gemeentes van de eerstelijnszone Middenkempen: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar.

Haal de parkeer-zorgsticker af op het gemeentehuis

Mag een zorgverstrekker bij jou parkeren? Haal dan een gratis parkeer-zorgsticker op het gemeentehuis. Hang de sticker zichtbaar op je raam, garage of brievenbus. Zo geef je aan dat zorgverstrekkers op je oprit, parkeerplaats of voor je garage mogen parkeren. De zorgverlener mag gebruikmaken van deze parkeerplaats tijdens de duur van de zorg, met een maximum van twee uur.

Zorgverstrekkers herken je door de parkeer-zorgkaart die zichtbaar in hun auto ligt. Moet je dringend weg en blokkeert de auto je oprit? Je vindt het telefoonnummer van de zorgverstrekker op de parkeer-zorgkaart. Zo kan je deze vragen om zich even te verplaatsen.

Zorgverstrekker? Vraag hier je parkeer-zorgkaart aanDatum van het bericht: donderdag 29 april 2021

Alle nieuws