Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

Bak cupcakes en steun onderzoek naar Alzheimer

Cupcakes
Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Stichting Alzheimer Onderzoek doopt september opnieuw om tot Cupcake-maand. Bak tussen september en december cupcakes, verkoop ze en stort de opbrengst op de rekening van Stichting Alzheimer Onderzoek. Bak jij mee?

Stichting Alzheimer Onderzoek is uitermate trots dat haar cupcake-actie al 5 jaar een groeiend en succesvol evenement is. Zij dankt dan ook nogmaals alle medewerkers aan vorige acties!

September 2021 wordt opnieuw de Cupcake maand. Deze actie loopt van september tot eind december – dit om iedereen de kans te geven ze goed te kunnen plannen en voorbereiden.

Omdat ook het bakken van cupcakes niet altijd eenvoudig is, mag je ook lekkere pannenkoeken, koekjes of wafels bakken.  

Hoe meedoen?

  1. Bak samen met vrienden of familieleden, partners, kinderen en kleinkinderen; medebewoners van het WZC of met het verzorgend personeel; collega’s of werkmakkers; clubgenoten of vrienden uit het verenigingsleven leuke, mooie, maar vooral lekkere cupcakes en geniet van deze toffe activiteit!
  2. Verkoop jullie cupcake creaties voor het goede doel: het Alzheimeronderzoek.
  3. Stort de opbrengst op de speciale cupcake-rekening van Stichting Alzheimer Onderzoek: BE83 0017 5620 5915 met als melding: “cupcake actie 2021”.

Registreer je actie ten voordele van het alzheimeronderzoek hier. 

Datum van het bericht: woensdag 11 augustus 2021

Alle nieuws