Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

Meer bewegen dankzij 'Bewegen op Verwijzing'

Dave Lens, onze beweegcoach
Een van de manieren om gezond te blijven, is bewegen. Dankzij het project ‘Bewegen Op Verwijzing’ (BOV) krijg je op een eenvoudige manier een beweegplan op maat en word je begeleid door een professionele coach. In onze gemeente kan je terecht bij beweegcoach Dave Lens.

Wat is Bewegen Op Verwijzing? (BOV)

Bewegen Op Verwijzing helpt mensen op weg naar een actiever leven. Hoe? Met professionele coaching en een beweegplan op maat. De coach maakt samen met jou een persoonlijk beweegplan op. Eentje dat 100 % past in jouw dagelijkse leven. Meer bewegen is makkelijker dan je denkt. Zo kan je fietsen naar je werk en meer tuinieren, een wekelijkse wandeling maken met je kinderen of gaan zwemmen. Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt sporten leuk!

Je coach helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen. Je coach weet welke activiteiten en sporten je gemeente en verenigingen aanbieden. Want ook zij doen mee aan Bewegen Op Verwijzing.

Wie komt in aanmerking voor BOV?

Iedereen die niet genoeg beweegt, kan door de huisarts doorverwezen worden. Ook als je zelf meer wil bewegen maar niet goed weet hoe je moet beginnen, kan je jouw arts vragen om een verwijsbrief op te stellen.

Hoe werkt BOV?

BOV werkt heel eenvoudig. Ga eerst langs bij jouw huisarts voor een verwijsbrief. Contacteer dan onze beweegcoach Dave Lens via 0499 54 27 04 of lille@bewegenopverwijzing.be voor een afspraak. Het eerste gesprek duurt meestal een uur. Je betaalt 5 euro per kwartier. Mensen met een verhoogde tegemoetkoming betalen slechts 1 euro per kwartier.

Datum van het bericht: woensdag 01 september 2021

Alle nieuws