Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

De solidariteitsraad organiseert wereldfeest en zoekt feestvierders

Wereldbol
Van 15 februari tot 17 april 2022 ontdek je de wereld in Lille. De solidariteitsraad doet een oproep naar verenigingen en inwoners om tijdens deze periode een activiteit te organiseren rond een wereldthema of dit thema te koppelen aan een bestaande activiteit. Doe jij ook mee?

Zo kan iedereen, dicht bij huis, kennismaken met andere culturen, gewoonten en gebruiken. De pijlers zijn respect, verbondenheid en diversiteit. ‘Lille: wij vieren onze planeet’, is de noemer waaronder al de activiteiten gebundeld zijn.

Organiseer jij tussen 15 februari en 17 april 2022 een activiteit rond een wereldthema (Noord-Zuid, klimaat, internationale solidariteit …) of wil jij graag iets op poten zetten? Laat het alvast weten via welzijn@lille.be. We bundelen alle evenementen in een kalender en zetten zo ook jouw activiteit mee in de kijker. Dit wereldfeest organiseert de solidariteitsraad in het kader van haar 25-jarig bestaan. Door corona een tijdje later dan voorzien, maar samen met jou geven ze er graag een extra lap op!

Datum van het bericht: woensdag 01 september 2021

Alle nieuws