Naar inhoud
ocmw

Wij zoeken animatoren!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

foto speelpleinwerk
Zin om animator te worden bij Grabbelpas en speelpleinwerking? Je kan vanaf nu solliciteren voor onze Grabbelpaswerking tijdens de krokus-, paas- en herfstvakantie 2018 en speelpleinwerking 2018.

Grabbelpas

Grabbelpas is een waaier van activiteiten voor kinderen tussen 3 en 14 jaar in de krokus-, paas- en  herfstvakantie. Sport, spel, knutselen, actie, wetenschap, uitstappen, film, koken, ... noem maar op!


Ben je minstens 16 jaar en heb je zin om de Grabbelpas te begeleiden? Je vindt het sollicitatieformulier onderaan deze pagina.

 

Speelpleinwerking (De Pretplaneet en Pretteketet)

Speelpleinwerking De Pretplaneet (speelpleinwerking) is de plek waar kinderen van 6 tot en met 14 jaar in de grote vakantie komen spelen.

Pretteketet is de gemeentelijke speelpleinwerking voor kinderen (tussen 2 en 14 jaar) uit de wijk Boonhof in Wechelderzande, die in augustus georganiseerd wordt op het speelplein Boonhof.


Solliciteren voor beide werkingen tijdens zomer 2018 kan tot en met 11 maart 2018. Je vindt het sollicitatieformulier onderaan deze pagina.


Op de pagina van de jeugddienst vind je meer informatie over werken als animator en het verkrijgen van een attest animator in het jeugdwerk

 

Zoek je een stageplaats?

Kadervorming gevolgd en op zoek naar een stageplaats om een attest (hoofd)animator of instructeur in het jeugdwerk te behalen? De Pretplaneet is een erkende stageplaats. Meer info

 

 

 

Datum van het bericht: vrijdag 15 december 2017

Alle nieuws