Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

Vraag tijdig je Covid Safe Ticket aan

QR-code Covid Safe Ticket op smartphone
Het Covid Safe Ticket (CST) wordt uitgebreid in Vlaanderen. Zo is het ook in de horeca en in fitnesszaken verplicht sinds 1 november. Je vindt je ticket in de CovidSafeBE-app. Je ticket op papier aanvragen kan via het nummer 078 78 78 50 of in de bibliotheek.

Online aanvragen

Je certificaat aanvragen kan je via de CovidSafeBE-app op je smartphone of online via www.mijngezondheid.be of www.mijnburgerprofiel.be.
 

Je ticket op papier

  • Je kan je ticket zelf printen via www.mijngezondheid.be of www.mijnburgerprofiel.be.
  • je ticket op papier aanvragen kan telefonisch via 078 78 78 50 (tussen 9 en 19 uur op weekdagen). Je hebt hiervoor enkel je rijksregisternummer nodig. Je krijgt het een week later in je bus.
  • Heb je je ticket sneller nodig op papier en heb je geen printer thuis? Je kan het komen printen in de bib tijdens de openingsuren. Onze medewerkers helpen je hierbij. Je hebt je e-ID en de pincode van je e-ID hiervoor nodig.
  • Ook in het gemeentehuis kan je langskomen. Bel vooraf naar 014 88 20 10 voor een afspraak. 

Covid Safe Ticket

Het Covid Safe Ticket (CST) wordt uitgebreid in Vlaanderen. Zo wordt het ook in de horeca en in fitnesszaken verplicht vanaf 1 november. Het CST wordt ook verplicht voor evenementen vanaf 200 personen binnen en 400 personen buiten.

 

Meer info via www.covidsafe.be

 
 
Datum van het bericht: vrijdag 29 oktober 2021

Alle nieuws