Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

Energie besparen in huis? Vraag raad aan de HUISdokter!

Een HUISdokter
Heb je renovatieplannen, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je gaan voor een lagere energiefactuur en een hoger comfort? De HUISdokter van het Energiehuis Kempen kan je gratis en onafhankelijk bijstaan gedurende het hele traject, aan huis en op jouw tempo.

De HUISdokter komt langs bij je thuis en bekijkt samen met jou de staat van je huis, het energieverbruik en mogelijke maatregelen om dit te verbeteren. Je ontvangt een adviesrapport met stappenplan, een inschatting van de kostprijs, beschikbare subsidies en leningen … De HUISdokter helpt je zowel voor, tijdens als na de werken. Ook zonder concrete plannen kan je bij de HUISdokter van het Energiehuis terecht.

Interesse?

Vraag een gratis bezoek van de HUISdokter aan via www.energiehuiskempen.be/huisdokter of bel 014 56 27 88.

Wil je zelf andere inwoners helpen om energie te besparen of hun woning te renoveren? Word vrijwillig energiemeester en check www.energiehuiskempen.be/energiemeester.

Op zoek naar renteloze financiering?

Als je tot één van de doelgroepen behoort, kan je maximaal 15.000 euro renteloos lenen voor energiebesparende maatregelen. Als alleenstaande, gepensioneerde, persoon met verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of sociaal tarief heb je kans om hiervan gebruik te maken. Surf naar www.energiehuiskempen.be/energielening voor meer info of bel 014 57 42 79.

Datum van het bericht: donderdag 04 november 2021

Alle nieuws